Diamond Flower korvakorut

materiaali: Kuparikivi: kuutio zirkonia: 11x8 mm paino: 2,3 g / pari MOQ: 600pairs Tuotenro :ER2727 tuotemerkki: Daihe pakkaus: 1kpl jokaisesta samettipussista sukupuoli: naisten tilaisuus: lahja, juhla, syntymäpäivä toimitusaika: 20-25 päivää maksun saamisen jälkeen: T / T, Western Union Shipping ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuvaus

Kaikista koruista korvakorut ovat ihmiskehon ilmeisin ja tärkein kasvot. Siksi korvakorujen oikea valinta ja kuluminen on erittäin tärkeä kosmeettinen tieto. Korvakorujen päällekkäisyyden tulisi keskittyä korviin, jotka ovat sopusoinnussa kasvojen, ihon värin, kehon muodon, vaatteiden ja käytön kanssa parhaan kosmeettisen tuloksen saavuttamiseksi. Kasvojen, ihonvärin ja kehon muodon mukaisesti kulta ja hopea sekä jalokiviä kiinnittävät huomiota vain osuuden, muodon ja värin koordinointiin hyvän pukeutumisvaikutuksen saavuttamiseksi. Nämä korvakorut voivat helposti ratkaista kollokointiongelman ja antaa sinulle säteilevän hehkun.

Ominaisuus

1. Valmistettu korkealaatuisesta seosmateriaalista ja tekojalokivestä, se on vahva, eikä sitä ole helppo hajottaa. Sitä voidaan käyttää pitkään.

2. Korvakorut ovat tyylikkäitä lootus korvakoruja. Yksinkertainen ja antelias, se tekee sinusta silmiinpistävää ja vaikuttavaa.

3. Nämä korvakorut ovat tyylikkäitä ja hienoja, jotka lisäävät väriä ja kipinöivät mihin tahansa ympäröivään ympäristöön sopivaan asuun.

4.100% nikkeliä, hypoallergeeninen, EU: n nikkelin määräysten mukaisesti

5. Velvet-kiristysnauha, pehmeä ja ylellinen


Kuva

image.png

Tutkimus

You Might Also Like