Halvimmat muotiasusteet ruostumattomasta teräksestä valmistetut korvakorut

materiaali: ruostumaton teräs päällystetty: rodiumkoko: 10 * 9mm paino: 3g MOQ: 600pairs Tuotenro: SER0111 Tuotemerkki: Daihe pakkaus: 1kpl jokaiselle organza-laukulle sukupuoli: naisten tilaisuus: lahja, puolueen toimitusaika: 20 työpäivää maksu: PayPal, T / T, Western Union -suunnittelu: voi tehdä räätälöityä laatua: korkea kiillotus, ei häipyä, nickle ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuvaus

Korvakorut ovat monipuolisia, riipukset, neliöt, kolmiot, timantit, ympyrät, soikeat, kaksinkertaiset kierretyt ympyrät, suuret piikit ja monet muut tyylit. Värit ovat myös vaihtelevia, sekä kultaa, hopeaa ja koruja. Eri materiaalien yhdistelmä tekee korvakorut jännittävämmäksi.


Parametri

materiaali: ruostumaton teräs

päällystetty: rodium

koko: 10 * 9 mm

paino: 3 g

MOQ: 600pairs

Brand: Daihe

pakkaus: 1kpl jokaiselle organza-pussille


Etu

1. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korut ovat erittäin erikoinen metallirakenne, jolla on erittäin vahva rakenne.

2. Ruostumaton teräs korut kestävät hyvin korroosiota. Se ei tule mustaksi kuin hopea.

3. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korut ovat hyvin terveitä, toisin kuin kuparikorut, jotka ovat haitallisia herkälle iholle ja eivät ole niin myrkyllisiä kuin seos koruja.

4. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korut pidetään aina huoneenlämpötilassa aina uuden ja kirkkaan eliniän ajan.

Hot Tags: Halvin muoti tarvikkeet ruostumattomasta teräksestä korvakorut, Kiina, valmistajat, toimittajat, myyjät, tehdas, tukku, korkea laatu, ostaa, halpa, muoti

Tutkimus

You Might Also Like