Ruby-rannekoru

Materiaali: Ruostumaton teräs Kivi: kristalli Rannekorun halkaisija: noin 8,1 cm Rannekorun paksuus: noin 1,2 cm Paino: 44,6 g MOQ: 300kpl Tuotenro: EBC0162 pakkaus: organza pussi sukupuoli: naisten tilaisuus: lahja, puolueiden toimitus: 20-25 päivää maksun jälkeen vastaanotettu maksu: PayPal, T / T laatu: korkea kiillotus, loistava ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuvaus

Ranne on herkempi osa kehoa. Se ohjaa helposti muiden näkökenttää käden liikkeellä ja houkuttelee huomiota. Samalla se vaikuttaa muiden vaikutelmaan. Rannekorun pituus on noin 20-25 cm. Master koko. Liian tiukka, se vaikuttaa ulkonäköön ja mukavuuteen; liian löysä ja liukuu käteen. Siksi rannekkeen pituus on yleensä sellainen, että ranne on kulunut, jolloin on edullista jättää aukko ketjun ja ranteen välille.

Parametri

Materiaali: Ruostumaton teräs

Stone: Crystal

Rannekorun halkaisija: noin 8,1 cm

Rannekorun paksuus: noin 1,2 cm

Paino: 44,6 g

MOQ: 300pcs


Miten valita

Rannekorun laatu on tärkeä osa valintaa. Ensimmäinen asia on tarkastella, onko yleinen muoto valmis. Kuten pyöreys, symmetria ja niin edelleen. Toinen on nähdä, onko prosessirakenne kohtuullinen ja vakaa. Esimerkiksi rannekorut koostuvat useimmista pienistä renkaista. Jos renkaat eivät ole kunnolla kiinni, ne putoavat helposti. Sitten on tarkasteltava, onko tuotanto hieno, kuten ketjun runko, ketjupinta on sileä, kuvio on huolellinen, timantin taitekyky, helmen väri, muoto ja koko tarkistetaan huolellisesti.


Tutkimus

You Might Also Like