Vihreä timantti kihlasormus

Vihreä timantti kihlasormus

Tiedot: Materiaali: Messinkimaalaus: rodium, kulta, ruusukulta, hopeapinnoitus on saatavilla Räätälöity design.Wick-ja ympäristöystävällinen OEM & ODM: Saatavilla MOQ: 100kpl per tyyli / koko Lähetys: Fedexpress, UPS, DHL, EMS jne. Tilaisuuksiin: Kampanjat, matkamuistomerkit, messut, juhlatilaisuudet, avajaiset, matkamuisto, urheilupelien lahjat
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuvaus

Sitoutuminen on yksi unohtumattomista hetkistä parin elämässä, ja kihlasormus ei vain symboloi ystävien syviä tunteita, vaan myös todisteen kahden ihmisen tunteista, joilla on poikkeuksellista merkitystä. Tämä parannettu fancy vihreä timantti kihlasormus 14K musta kulta ei voi vain ilmaista päättäväisyyttä kaksi käsitellä vanha, mutta myös ilmaista vahvaa lämpöä molemmin puolin, kannattaa ottaa.


Ominaisuus

Tämä 14 K: n musta kulta ja vihreä timanttisormus on inspiroitu Art Decon aikakaudesta. Arkkitehtonisten viivojen ja lehtien luonnonviivojen yhdistelmä täydentävät toisiaan. Ne ovat vihreitä, keskitasoa ja valoa, ja niillä on suuri kirkkaus. Tätä laatua käytetään usein hienoissa koruissa. Ainutlaatuiset puhtaat mustat viimeistelyt tekevät mustasta rodiumilla päällystetyistä koruistamme erottuvia. 14 k musta kulta sisältää 58% puhdasta kultaa, musta kulta on rohkea ja kaunis, sekä klassinen että tyylikäs.

hakemus

Tämä rengas sopii mainiosti tai vihkisormuksiin, ja se on myös lahja raskaille naispalkkio-lahjoille suurille tilaisuuksille, kuten vuosipäivän lahjoille.


Huomautus

1. Kaikkien metallien ja kivien mittaukset ja kokonaismäärät arvioidaan valmistavan tietokoneen mukaan ja ne voivat vaihdella hieman.

2. Kun asetat jalokiviä pääkäden päälle, päällystys-, terävyys-, välilevy-, kanava- tai näkymättömät kiviasetukset voivat olla hieman erilaiset.

3. Kaikki korujen kuvat ovat ammattimaisia luettelomuotoja, jotka tuotannon kuvantaminen tietokone tuottaa 3d. Ne eivät ole todellisia valokuvia, ja niiden visuaalinen havainto voi olla hieman erilainen kuin näytön tyyppi ja resoluutio.

Tutkimus

You Might Also Like