Euroopan ja Amerikan mestaruuden kaulakoru

Nimi: Euroopan ja Amerikan mestaruuden kaulakoru Väri: Valkoinen kulta Materiaali: Seos ja kristalli Tuotenumero: 7NC703 Paino: 23g Pituus: 45 + 7cm
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Nimi: Euroopan ja Amerikan mestaruuden kaulakoru

Tuotenumero: 7NC703

Väri: Valkoinen kulta

Materiaali: Alloy ja Crystal

Käsittely: Pinnoitettu seos

Koko: 2,4 * 2.9cm

Paino: 22g

Meistä

--KEITÄ OLEMME

Yiwu Daihe Jewelry Factory on perustettu vuonna 2001, joka on erikoistunut korujen suunnitteluun, valmistukseen, myyntiin.
Olemme sijaitsee Yiwu City, Zhejiang Province.Our tehdas on BSCI Audit, TUV Rheinland Certifaication, myös kaikki tuotteet testataan SGS.
--MITÄ ME TEEMME
- Cirkonia-korut, mukaan lukien sormukset, kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja rannekorut
-Ruostumaton teräs korut, mukaan lukien renkaat, kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja rannekorut
-Alloy korut myynninedistämiseen
-Craft, kuten kalvosinnapit, avaimenperät.
OEM & ODM hyväksytään
VALITSE US, YHTEISTYÖ Yhdysvaltojen kanssa
TULEVAT IDEAAN USA: N,
PALAUTUKSET AMMATILLISET SUUNNITELMAT JA TÄYDELLISET TIEDOT SINULLE
Olemme täällä aina odottamassa sinua!

Meistä

Olemme Itävallan Crystal International OEM / ODM-palveluntarjoaja, joka sijaitsee Yiwussa, joka maailmanmarkkinoiden paratiisissa Yiwu-palveluissa ympäri maailmaa. Tiukka työnkulku, 6 hengen suunnittelutiimi, 8 kulta-veistolaitetta, 6 muotinkäsittelykone, 3 sarjaa valukoneita, lävistyskoneita ja oma tehdas voivat tarjota taideteoksen suunnittelusta lopputuotteen. valmistusprosessi, joka tarjoaa asiakkailleen tuotteiden ensiluokkaisen räätälöinnin, oma tehdas tarjoaa laadukasta valvontaa ja palvelua, jotta varmistetaan nopein tuotantosykli.
Yhtiömme on 16 vuotta itävaltalaisen kristallin, 925 hopeatuotannon kokemusta. Uskomme, että tieto voi helpottaa ja helpottaa yhteistyötä ja viestintää.


Hot Tags: Euroopan ja Amerikan mestaruuden kaulakoru, Kiina, valmistajat, toimittajat, myyjät, tehdas, tukkumyynti, korkea laatu, ostaa, halpa, muoti

Tutkimus

You Might Also Like