Tukku NCAA Louisville Cardinals emali Logo leikattu Dangle charmia

Tukku NCAA Louisville Cardinals emali Logo leikattu Dangle charmia

Tiedot: Materiaali: sinkkiseoksesta, ruostumaton teräs, messinki, 925 Sterling Silver maalaus: emali kokoa: mukautetun pinnoitus: kultaa, rodiumia nousi kultaa, hopea laimennussarja on saatavilla, mukautetun design. Ilman nickle ja ympäristöystävällinen OEM & ODM: saatavilla MOQ:300pcs / tyylin toimitus: Fedexpress, UPS, DHL, EMS, jne. Tilaisuuksiin: promootiot, travel Juhlaraha, messut, juhlavuoden, Matkamuisto, urheilu lahjat
Keskustele nyt

Tuotetiedot


K: Entä MOQ?

: Meidän vähimmäismäärän mukautetun viehätys riipus on 300pcs/each suunnittelu mutta on hometta maksu on maksettava. Ystävällisesti consult myyntiä Liitä ja hän seuraa välittömästi.

 

K: mitä tietoa pitäisi antaa te osata, haluan saada tarjouksen?

Re: muotoilu koko, materiaali, viimeistely ja määrä.

 

K: millaisia muodossa minun kuvamateriaali täytyy olla?

V: me hyväksymme ja käyttää seuraavanlaisia tiedostoja, .jpeg, .gif, .png, .ppt, .doc, .pdf, .bmp, .tiff, .psd tai. pub.


K: Voinko auttaa minua tekemään oman malleja kehitystä? Entä näytteenotto maksu ja aikaa?  

A: varma. Otamme aina mielellämme OEM & ODM, ja meillä on tehokkaita joukkuetta tämä. Vain antaa meille ideoita ja piirustukset, niin voimme tarjota sinulle taidetta sinulle 3-5 päivää. Näytteenotto maksu on mukaan kohteet koon tai materiaalit. Säikeiden on 7-15 arkipäivää.

 

K: miten voisi maksaa?

Re: TT Western Union-maksu hyväksytään.

 

K: Milloin saan tarjouksen?

: Olemme yleensä lainata sinulle 24 tunnin kuluttua saamme oman tutkimuksen. Jos olet erittäin kiireellinen saada hinta, soita tai kerro meille sähköpostiosoitteesi niin, että pidämme oman tutkimuksen painopisteenä.

 

Q: Voinko saada näytteen ennen kuin teet suuren tilauksen?

: Kyllä, kun multa maksu voimme näytteitä sinulle. Ja alkaa ainemäärä tuotanto vahvistamisen näytteen jälkeen.

 

K: Entä läpimenoaika massatuotantoon?

On riippuvainen tilauksen määrä ja kausi, sinulle paikka tilauksen. Esimerkiksi määrä 2000 kpl, Toimitusaika on noin 15 – 20 työpäivän kuluessa.


Louisville Cardinals Enamel Logo Cut Out Dangle.jpg

Hot Tags: tukku ncaa louisville cardinals emali logo leikattu dangle charmia, Kiina, valmistajat, toimittajat, myyjät, factory, tukku, korkea laatu, ostaa, halpa, muoti

Tutkimus

You Might Also Like