6 big players kanssa alle 8,3% esiintymisiä sijoitus toinen idässä, ei Leonard?

- Jul 06, 2020-

                    news-aHR0cDovL2luZXdzLmd0aW1nLmNvbS9uZXdzYXBwX21hdGNoLzAvMTIwNDQ0MjIzMTYvMA

Puolustava mestari Toronto Raptors tällä kaudella on tehnyt ihmiset huolissaan niiden näkymiä aikana offseason. Syynä on se, että heidän johtajansa viime kaudella, Kawhi Leonard, ilmoitti lahjakkuutta Los Angeles Clippers aikana offseason.


Tämän seurauksena Raptorsin markkinat ovat pudonneet koko matkan, ja jopa jotkut asiantuntijat uskovat, että he eivät voi osallistua pudotuspeleihin tällä kaudella, saati tehdä aaltoja pudotuspeleissä yrittäessään puolustaa titteliään.


Mutta nyt tosiasiat näyttävät antavan näille asiantuntijoille läimäytyksen kasvoihin. Toronto Raptors on tällä hetkellä sijoittunut toiseksi idässä 46-18 ennätys. Takana ovat Celtics, 76ers ja Heat top joukkueet idässä. Yllättäen Raptorien ennätys on parempi kuin Clippersin ennätys, jota kukaan ei voi kuvitella ennen kauden alkua.

                           news-aHR0cDovL2luZXdzLmd0aW1nLmNvbS9uZXdzYXBwX21hdGNoLzAvMTIwNDQ0MjIzMTcvMA

Ja kaikki tämä oli ollut joukkue täynnä vammoja: toistaiseksi tällä kaudella Raptors ovat pelanneet 64 runkosarjan pelejä, Siakam pelit 53 pelejä, Kyle Lowry pelasi 52 peliä, Ibaka Pelit 50 pelejä, Van Fleet pelasi 48 pelejä, Powell pelasi 44 pelejä ja Marc Gasol pelasi 36 peliä. Ihmiset eivät voi olla huokautumaan, millaisia taisteluvoimaa Raptorit terveessä muodossa voi puhjeta.


Onneksi tämä kohtaus on tulossa. Usa:n tiedotusvälineiden mukaan nykyiset Raptorit ovat toipuneet vammoista. Kun uusintaottelu alkaa, Raptors sprint osaksi pudotuspeleissä terve asenne.


Viime kaudella fanit ajattelivat, että Leonard toi tämän joukkueen niin erinomaiselle tasolle. Tällä kaudella muut Raptors pelaajat nielaisivat hengenvetoon, ja nyt he ovat vihdoin osoittaneet, että jopa ilman Leonard, niiden vahvuus riittää myös tekemään Raptors alkuun voimanpesä idässä.

                               news-aHR0cDovL2luZXdzLmd0aW1nLmNvbS9uZXdzYXBwX21hdGNoLzAvMTIwNDQ0MjIzMjAvMA

Powell lähes kaksinkertaistui, keskimäärin pisteytys 8,6 pistettä viime kaudella 16,4 pistettä tällä kaudella, yleinen ammunta määrä oli 50,4%, hän voi myös lyödä 2,1 kolmen pisteen ammunta määrä jopa 39,8% Tee 3-osoitin.


Jos Raptors voi mennä pidemmälle pudotuspeleissä kuin Clippers tällä kaudella, tai jopa puolustaa otsikot onnistuneesti, niin se tulee innostava tarina. Odotetaan pudotuspelejä!