Bucksin uuden kauden aikataulu julkistettu

- Aug 21, 2019-


150485205NBA ilmoitti 13. elokuuta Pekingin aikaa virallisesti Milwaukee Bucks -kampanjan uuden kauden runkosarjan. Viimeisen kauden itäkonferenssin finaalien jälkeen uusi runkosarjan MVP Janis-Antetokounmpo johtaa joukkueen paluuta. Voita itään. Katsotaanpa Bucks-aikataulua (seuraavat ajat ovat Pekingin aikaa):


Aikataulun analyysi:


Voitettuaan 60 pistettä liigassa viime kaudella, Bucks paransi live-lähetysten määrää Yhdysvalloissa 34 peliin ja sijoittui kuudenneksi liigassa. Bucksilla on uudella kaudella 11 pelattavaa peliä, joka on vähemmän kuin liigan keskimäärin 12,4 peliä, ja vain 4 niistä on vastakkaisella tiellä.


Bucks-avajaiset matkustavat Houstoniin pelaamaan Rocketsia vastaan ja palaavat kotipeliin, jossa aladogit sopeutuvat osavaltioon, ja lokakuun viimeisessä ottelussa vierailevat Bostonissa Celticsia vastaan Itä-konferenssin semifinaalissa viime kaudella.


Bucks on erittäin intensiivinen marraskuussa, ja he pelaavat 16 peliä, joista 7 on poissa. Bucksilla on yhdeksän peliä näissä 16 pelissä. Vastustajat olivat pudotuspeleissä viime kaudella. Tämä ei ole suuri paine Bucksille, mutta on huomattava, että Bucks pelaa kotona marraskuun alussa. Vastustajan Raptors itäkonferenssin finaalissa viime kaudella, tämä on ensimmäinen kerta, kun kaksi joukkuetta pelasivat toisiaan vastaan.


Bucksilla on makea aikataulu joulukuussa, vaikka he pelaavat edelleen intensiivisesti 15 ottelussa, mutta vain 6 heistä näistä 15 pelistä on pudotuspeleissä viime kaudella, ja he ovat edelleen joulukuussa. Yhdeksässä kotipelissä kausi sisältää erittäin helpon aikataulun - 7 peliä ja 6 pääpelaajaa, ja vain 2 vastustajaa seitsemässä pelissä oli pudotuspeleissä viime kaudella.


Koska tarvetta pelata Pariisin-ottelussa tammikuun lopussa, Bucksin aikataulu tammikuussa oli tiukka, heidän piti pelata vain 11 peliä ja vain yhden vastapelin.


Seitsemän päivän tauon jälkeen All-Star-kaudella helmikuussa Bucks jatkaa intensiivisiä aikatauluja maaliskuussa. Tänä aikana vastustajinaan ovat Lakers, Nuggets, Celtics ja Warriors. Bucksilla on maaliskuussa kahdeksan kodin peliä 15 ottelussa, mukaan lukien kahdeksan 7-vahvaa aikataulua.


Bucksin vaikeudet kauden viimeisessä vaiheessa ovat äkilliset, ja he kohtaavat kovan taistelun sarjan, mukaan lukien kahden pelin Raptors, Vihreä armeija, Challenge 76ers ja Verkot. Yllä olevat joukkueet ovat Bucks-pudotuspeleissä. Mahdolliset vastustajat.

150485245