Vihreä: Durantilla ei ole velvollisuutta ilmoittaa minulle etukäteen minne hän menee.

- Aug 15, 2019-

150490782

Allekirjoitettuaan neljän vuoden 100 miljoonan dollarin uusintasopimuksen Warriorsin kanssa Warriors jatkaa Draymond Greenin lomaa edelleen. Las Vegasissa Green hyväksyi haastattelun ESPN-toimittajan Rachel Nicholsin kanssa.


Kun Warriors teki sopimuksen, Green ja agentti Richie Paul osallistuivat Drake Music Festivaliin Torontossa. Kun hän tuli hotelliin, Paul kertoi Greenille, että molemmat osapuolet olivat sopineet sopimuksesta: "Tiedän, että he puhuvat, en tiedä tarkkaa tilannetta, ja sitten pääsimme sopimukseen sopimuksesta."


Jokaiselle 100 miljoonaa dollaria on valtava summa. Kysyttäessä, ymmärsi hänelle saaneen niin suuren summan rahaa, Green sanoi: "Joskus ajattelen:" Vau, hei, olen juuri allekirjoittanut 100 miljoonan dollarin sopimuksen. "Na: n lapsille olen edelleen afaasia."


Kuten vuoden 2012 nro 35 esitys, Green on pitkään halveksittu. Mitä tarkoittaa tämän sopimuksen allekirjoittaminen? Green sanoi: "Jokainen haluaa kuvata unelman aivottomana, hän riidelee Steve Colen kanssa, riidelee joukkuetovereidensa kanssa, finaalit keskeytetään ja riita Kevin Durantin kanssa keskeytetään. Kaikki haluavat kertoa sellaisen tarinan, koska sellainen tarina on enemmän napsautussuhdetta. Kukaan ei halua kertoa totuutta, unelmien jahjaaminen on erittäin fiksu pelaaja, hän välittää vain valmennushenkilöstöstään, joukkue- ja joukkuetoveristaan, ja mikä tärkeintä, hän kiinnittää huomiota voittamiseen. Kukaan ei halua laita sellainen tarina, koska se on niin vanhanaikainen, että kaikki haluavat nähdä Warriorsin häviävän. Tämä sopimus osoittaa, että se, mitä sanoit Kevinin tai Steve Colen kanssa käydystä riidestä, on roskaa. Olen hullu, monet ihmiset yrittävät vääristää sitä, koska Sanoin, että he ovat väärässä. "


Warriors-joukkueen uuden kauden kokoonpanossa tapahtuu valtava muutos, tärkein muutos on Durantin lähtö. Green sanoi: "Puhuin eilen Kevinin kanssa. Kevin on veljeni. Hän on ollut Warriorsissa kolme vuodenaikaa. Voitimme yhdessä kaksi mestaruutta. Jos joku kertoo minulle, että Kevin Durant tulee Kimille. Voitat kaksi mestaruutta ja melkein suorittaa kolme peräkkäistä mestaruutta. Hyväksytkö tämän tuloksen? Tämä on erittäin suuri menestys, hän on veljeni, olen siitä onnellinen. Monta kertaa elämässä et voi saada mitä haluat, hän on epätoivoinen Harjoittelu, sain mahdollisuus tehdä mitä haluan tehdä. Kun joku antaa hänelle saman vaivan, se on tekemisen arvoinen. "


Adu allekirjoitti verkon kanssa kesällä. Kuinka Green tiesi tämän uutisen? Hän sanoi: "Minulla on samalla tavalla kuin muilla ihmisillä. Näin on. Usein kuuntelet ihmisten sanovan:" Hän ei kertonut minulle etukäteen. " Hänellä ei ole velvollisuutta kertoa minulle etukäteen, teimme mitä meidän pitäisi tehdä. Ihmiset unohdin, että liigassa elät omaa elämääsi, en kysy Kevin Durantilta, pitäisikö hänen mennä ehdottamaan. "


Green pelasi aivan erilaista kilpailutilaa pudotuspeleissä ja runkosarjassa viime kaudella. Näkemyksestään uudelle kaudelle Green sanoi: "Opetin minulle paljon viime vuonna, kiinnitän huomiota ruokavalioon, huolehtin vartalostani. Olen nyt 29-vuotias, voin silti pelata normaalitasolla pudotuspeleissä viime vuonna. . Odotan innolla koko kauttani. Voin tehdä sen. On paljon helpompaa tietää, että pääsen finaaliin kauden alkaessa. On erilainen tunne tietää, että voin voittaa mestaruuden. Odotan innolla tähän tuntemattomaan kauteen. Tiedän, että pelaamme joka tapauksessa niin. Olen erittäin innoissani tästä haasteesta. Stephen on joukkueen vanhin pelaaja, ja minua seuraa Clay. Olen harjoittanut erilaisia harjoituksia ja tunnen olevani erittäin hyvä , Odotan sitä."


Warrioreilla on tänä vuonna yhteensä kahdeksan uutta pelaajaa. Green sanoi: "Sinun on kiinni nämä nuoret, kerrotko heille kuinka voittaa, kuinka tehdä suuria asioita, kertoa heille kuinka treenata - mitä haluat voittaa korkeimmassa vaiheessa? Onko. Odotan innolla sellaista haaste, näet myös erilaisia vihreitä, koska ympäristö on täysin erilainen, mutta hulluuden periaate on muuttumaton. "


Warriors on täynnä nuoria pelaajia, jotka haluavat todistaa itsensä. Green sanoi: "Emme ole olleet heikko puoli pitkään aikaan. Kaipaan seuraavaa. Uskon, että myös Stephen kaipaa tätä tunnetta. Clay Summer on lähettänyt minulle sähköpostia. Uskon, että hän myös kaipaa tätä tunnetta. Dangelo (Russell) vielä on todistettava, Willy Cowley-Stein on myös, meillä on paljon nuoria pelaajia yrittämään todistaa, että he ansaitsevat pysyä liigassa. Haluan onnittelut Lunille kauniin sopimuksen allekirjoittamisesta, mutta monien mielestä hänen pitäisi ansaita enemmän ja hänen on todistettava se. "


Green jatkoi: "Steve Cole on hieno valmentaja ja hänen on valmennettava. Kun sinulla on meidän kaltainen joukkue, Steve ei pelaa hyvin joka ilta. On aina aikoja, jolloin on aina näin. Tämä on tilanne, mutta hänen on vielä valmennettava, tiedät, että tämä on myös haaste. "