Kuinka nämä NBA: n maagiset ennätysluettelot on luotu?

- Jul 07, 2020-

Kuten kaikki tiedämme, hyökkäysrytmin kiihtymisen ja puolustussääntöjen muutoksen myötä liiga on nyt siirtymässä": n aikakauteen; tiedot nousevat" ;. Yksi suorimmista todisteista on, että jos pelaaja sai kolminkertaisen kymmenen vuotta sitten, se on silti iso uutinen. Kuitenkin Nyt melkein jokaisena pelipäivänä pelaajat voivat saada kolminkertaisia. Toisin sanoen kolminkertaistuimista on tullut yhä enemmän GG-tarjouksia; vähemmän arvokkaita GG-tarjouksia ;.

cbb9-iwasyeh6659607

Vaikka tietoja painetaan uudelleen, osa tiedoista on kuitenkin edelleen erittäin uskomatonta. Seuraavaksi katsomme joitain outoja tietoja historiassa, jotkut ovat erittäin hallitsevia, toiset ovat hieman omituisia ja toiset hieman hauskoja.


100 pistettä ja 25 levypalloa

basketball

Vaikeuksien suhteen Chamberlain&# 39: n 100 pistettä yhdessä pelissä voi ehdottomasti sijoittua historian kolmen parhaan joukossa. Kohteessa Knicksia vastaan ​​Chamberlain teki 36 63 laukausta, sai 100 pistettä ja tarttui myös 25 levypalloa. Mielenkiintoista on, että Chamberlain ajatteli, että hänen 100 pisteensä rikkoutuisi pian. Lähes 60 vuotta on kuitenkin kulunut, ja lähin on vain Kobe&# 39: n 81 pistettä.

021b-iwasyeh6660329


8 virhettä, 6 virhettä

Virheet eivät ole omituisia, ja kuusi rikkomusta eivät ole harvinaisia, mutta on outoa saada 6 virhettä vain 8 minuutin pelin jälkeen. Jan Weselli, joka pelasi Wizards-ohjelmassa vuonna 2013, teki juuri sen. Hän jätti 6 rikkomusta vain 8 minuutissa. On syytä mainita, että Jan Weselli ei ole vain tehnyt tätä. Kuten tiedät, Battleilla oli kerran tällainen peli. Se oli taistelu 2 hänen uransa. Hän pelasi 8 minuuttia pelissä. Hän teki 4 pistettä kahdesta 3 laukauksesta, mutta sai myös 6 virhettä.

0 sekuntia 1 liikevaihto

Tietojen saamisen lähtökohtana on pelata, onko kyse pisteet, palautuva, avustava tai virhe, virhe, mutta vuonna 2012 Russell Butler suoritti GG-tarjouksen; näennäisesti mahdoton tehtävä GG-tarjous ;, pelaa 0 sekuntia Zhong, vihan kaulus 1 virhe - Erityinen tilanne on tämä, kun aikakatkaisun jälkeen Butler vaihdettiin, hän palveli sivussa, odottamatta aikakatkaisua 5 sekunnin rikkomuksessa, ja sitten hänet vaihdettiin uudelleen, joten oli toinen erittäin harvinainen tilanne, jossa yksi virhe lähetettiin.