Sanotaan, että NBA: n palkka on korkea, mitä NBA: n vähimmäistulot voivat elää Yhdysvalloissa?

- Jul 10, 2020-

Koska maailman&# 39: n suosituin koripallopeli, NBA: lla on erittäin korkea kaupallisuus, ja kykenevät pelaajat voivat kerätä mainetta ja rahaa täältä. Sen jälkeen kun NBA otti käyttöön uuden lähetyssopimuksen, pelaajien palkat ovat nousseet dramaattisesti. Niin kauan kuin he voivat pelata noin 20–10 dataa, he voivat periaatteessa saada 10 miljoonan euron vuosipalkan. Verrattuna muihin koripalloliigaihin maailmassa, NBA on todella pyhä paikka kaikille urheilijoille. Sanotaan, että NBA-palkka on korkea, mitä NBA GG: n minimitulot voivat elää Yhdysvalloissa?


NBA-tulot :

5e66-iwasyei7915173

Faneille he kiinnittävät enemmän huomiota tähtiin, joka asuu liigan kärjessä. He voivat ansaita helposti 10 miljoonan juanin vuosipalkan. Kun he muuntavat yli 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria RMB: ksi, heillä on lähes 100 miljoonaa yuania. Voin kuvitella tähdet. Mikä ylellisyys. Seurauksena on antaa faneille illuusio, ikään kuin kaikki NBA-pelaajat ovat kalliita.

Tosiasiat ovat kuitenkin erittäin julmia. Jotkut voimakkaat pelaajat tai potentiaaliset pelaajat, jotka eivät ole vielä saavuttaneet suorituskykytasoa, saavat usein hyvän takuusopimuksen, jonka vuotuinen palkka voi olla yli miljoona. Tämä on tavallisille ihmisille. Se on myös hyvä tulo, kunhan usean miljoonan juanin vuositulot ovat myös Kiinassa paikallinen tyranni.

9b49-iwasyei7915271

Vielä pahempaa kuin nämä pelaajat, he voivat saada vain satoja tuhansia dollareita takaamattomina sopimuksina, jotka voivat ylläpitää vain normaalia elämää ja kuluja. Vielä pahempaa, he voivat allekirjoittaa vain kaksisuuntaisen sopimuksen, jolla on vain satatuhatta vuosipalkkaa, ja heillä on riski lomauttaa milloin tahansa.

NBA-pelaajien kustannukset eivät ole niin yksinkertaisia ​​kuin fanit ajattelevat. Toisaalta heidän tulonsa ovat verollisia. Toisaalta, urheilijana, he tarvitsevat paljon rahaa kehon ylläpitämiseen. Laatu, jos haluat parantaa vahvuuttasi, sinun on käytettävä rahaa ammattivalmentajan palkkaamiseen koulutukseen. Nämä eivät ole pieniä kuluja. Monien NBA-pelaajien elämä NBA: n pohjalla on erittäin vaikeaa. Jäljellä olevien ja osa-aikaisten työpaikkojen ilmiö on Kaikki NBA-pelaajat ovat olemassa.