Jamesin 6 murtumatonta levyä, seuraava tavoite historiassa

- Jul 07, 2020-

75f4-iwasyeh6742535

Clippersin vartija Shamet New Coronavirus oli 7. heinäkuuta positiivinen. Lisäksi Heatilla on kolmas pelaaja positiivisesti testattu, pelaajan lisäksi Heatin henkilökunta vahvisti uuden kruunun. Lisäksi 5. heinäkuuta tiedot osoittivat, että Yhdysvalloissa oli yli 2,83 miljoonaa uutta sepelvaltimon keuhkokuumetapausta. Florida on vakavimmin kärsinyt osavaltio. Florida vahvisti 10 000 tapauksen läpimurron yhdessä päivässä muutama päivä sitten. Neljännesfinaalissa NBA-tähti Barkley ei ole optimistinen. Hän sanoi:" En tiedä' usko, että meillä on mahdollisuus suorittaa uusinta," Barkley sanoi." Tämä satuttaa monia ihmisiä. He menettävät työpaikkansa ja vaikuttavat tulevaisuuteen. On selvää, että Florida on nyt täynnä. Maailman huonoin paikka, päästimme 22 joukkuetta menemään sinne, samoin kuin WNBA, MLS (American Major League Soccer). En tiedä kuinka jatkamme 3 kuukautta. Uskon, että mahdotonta on todennäköisyys, että pysymme 3 kuukautta ilman puhkeamista.


Se oli myös 2. heinäkuuta, että Lakers allekirjoitti JR Smith jälkeen Bradley vetäytyi uudelleen ottelu. Smithin lisäys antoi Lakersille mahdollisuuden säilyttää alkuperäisen kilpailukykynsä. ESPN&# 39: n uudelleen simuloiman BPI: n taisteluvoimakkuusindeksin mukaan 29. kesäkuuta Milwaukee Bucks voitti 42,5%, Los Angeles Lakers 19,9%, Toronto Raptors 9,3%, Boston Celtics 7,8% ja Lakers. Jousituksen alkamisesta lähtien 50%: n mahdollisuus voittaa mestaruus laski. Joukkueen&# 39 pääpelaaja Nong Mei sanoi kuitenkin haastattelussa, että Lakers' Mahdollisuuden voittaa mestaruuden pitäisi olla suurempi pitkän keskeytyksen jälkeen.


Olipa veli Nongmei vai ehdottomasti James, hän ei ole lopettanut harjoitteluaan uuden kruuniepidemian alusta lähtien. Kuten edellisessä artikkelissa mainittiin, 36-vuotiaan Jamesin on toivottava suorittavansa uusintamatkan mahdollisimman pian. Muiden nuorten pelaajien kohdalla hän voi odottaa tai jopa luopua uusinnasta, mutta veteraanille, joka ei odota minua, uusinta on ehdottomasti ensimmäinen valinta. Vaikka James olisi pitänyt yllä korkeaa itsekuria, vaikka hänen fyysinen kuntonsa olisi edelleen erinomainen, mutta et voi' päästä vuosien tuhoilta, kuinka paljon energiaa James voi pelata, on erittäin arvokas kysymys. Viimeaikaisten Lakersin virallisesti julkaistujen James-harjoituskuvien osalta hänen tilansa on edelleen hyvä.

8d3b-iwasyeh6744154

Paras ennätys on, että James on myös pitänyt ennätys vähintään 25 pistettä per peli 15 vuodenajasta. James ei ole Harden&# 39: n räjähtävä maalintekijä, mutta James' kyky tuottaa peliä kohti on vakaa. Pelottavaisin osa tätä levyä on jatkuva. Vaikka muut pelaajat' pisteytyskyky räjähtää, on kiellettyä, että jotkut kauden puolivälissä tapahtuvat vammat vaikuttavat keskimääräiseen pisteytykseen koko kauden ajan. Vaikka joillakin aaltojen jälkeisillä pelaajilla on edelleen räjähtävä pisteytyskyky, heillä on heille ongelma ylläpitää pitkäaikaista terveyttään ilman Jamesia.

Mutta vielä kauhistuttavampi kuin nämä levyt on, että James saattaa olla samassa vaiheessa kuin oma poikansa. Tällä hetkellä Brownie on fuksi. Jos menee hyvin, 2023-luonnostelija Brownie tulee NBA: lle. James GG: n fyysisen kunnon kanssa hän pelaa vielä kolme vuodenaikaa. Ei ole mahdotonta, toisin sanoen, James voi rikkoa kaksi kyynel- ja aaverekisteriä 3 tai 4 vuodessa: tulla NBA: n historiallisen pisteytyskuninkaan + isän ja pojan NBA: ksi samassa vaiheessa.