Uusi tuote Pandora-rannekoru

- Jun 19, 2019-

Tämä rannekoru hallitsee safiirit. Koko esittelee ylellisyyttä menettämättä tuoreutta.


Tuotteen linkki

http://www.jewelryftys.com/ring/cz-ring/pandora-style-blue-crystal-bracelet.html


6NC632-01


Legendan mukaan Hephaestus loi kauniin naisen Pandoran ja antoi jumalille anteliaasti Pandoran viettää kuolevaisia. Glamour-jumalatar antoi Pandoralle Hephaestuksen luoman kaulakorun kaulakorun, ja Zeus antoi Pandoralle laatikon, mutta hän ei sallinut sen avaamista ja lähettämistä muuhun maailmaan. Pandora ei kuitenkaan voinut avata sitä. Tällä hetkellä sairaus ja demonit, jotka aiheuttivat ihmisen kärsimyksen, pakenivat laatikosta. Onneksi laatikossa on kaunis elf, joka edustaa toivoa ja mahdollisuuksia. Siksi Pandoran rannekoruhelmet edustavat onnea ja toivoa.

6NC632-06

Pandoran rannerengas ostettiin rannekkeiden kehitykseen juhliin. Se herättää tunteellista kirjaa elämästäsi. Eri Pandoran korut edustavat erilaisia psykologisia tunteita. Tämä heijastaa myös Pandoran jewelersin alkuperäistä tarkoitusta. Maailma on täynnä mahdollisuuksia ja toiveita.


Pandoran korut on loistava tilaisuus suunnitella oma yhdistelmäsi ilmaistaaksesi henkilökohtaisen tyylisi ja kuvan. Pandoran ajatus on, että voit valita, että sinulla on yli 100 erilaista Pandoran ranneketta, kaulakorua ja ranneketta. Toiveet ja mahdollisuudet perustuvat Pandoran inspiraation takana oleviin jalokiviin. Voit vapaasti valita, mikä tarkoittaa, että voit luoda rannekkeen tai kaulakorun, joka heijastaa sinua ja näyttää persoonallisuuttasi.

6NC632-08


1. Ainutlaatuisin osa Pandoran korujen rannekorusta on, että jokainen on erilainen. Naiset voivat jopa yhdistää erilaisia helmityöjä, jalokiviä ja riipuksia niiden mieltymysten mukaan. Voit myös sovittaa erilaisia värejä vaatteidenne mukaan. Pandoran rannerengashelmet ovat yleensä kolme helmiäistä, samassa yhdistelmäjärjestyksessä. Helmillä on tietty määrä tilaa rannekkeella liukua varten, ja myös rullaa hieman ranne liikkuu, joten kauneus houkuttelee lukemattomia silmiä eleeseen. Koska voit itse säätää muotoilua, voit muuttaa sitä milloin tahansa oman mielenne mukaan, jotta et anna itsesi tuntea rauhallista, mutta silti kaunista.


2. Pandoran rannekoruhelmet ovat kauniisti käsityönä valmistettuja, puhtaita lasihelmiä ja 925 sterlinghopeaa 925 hopeaputkea yhdistettynä Pandoran rannekoruihin. Sen valo- ja varjovaikutus on erittäin hyvä, taitekerroin ja eri kulmien valon väri voivat olla kolmiulotteinen visuaalinen vaikutus; antaa rauhallisen ja rauhallisen sisäisen tunteen; arvostavat lasin luonnollista kauneutta "hengittämällä".


3. Ambilight, kauneuden tulkinta, unenomainen elämänkauneus, lasin täydellinen olemus on neliön tuumaa, antiikin käsintehtyjen ja lämpimien lasihelmien yhdistelmä, antiikin ihmiset, joita kutsutaan lasiksi, on salaperäinen ainepari, joka tuo onnea. ihmiset ratkaisevat katastrofit, tuovat vaurautta ja suojelevat kehoa. Se on varhaisinta vaurautta, Pandoran rannekkeet ovat symboli naisten sydämistä, se on maku.