Super Bowlin liiketoiminnan arvo

- Sep 20, 2019-

images

Super Bowlin virallinen nimi on NFL Champions Finals, ja Super Bowl on ilmainen käännös englanninkielisestä Super Bowlista. Super Bowl on NFL-kauden viimeinen taistelu, joka on vuotuinen finaali. Osapuolet ovat kansallisen liiton ja Yhdistyneen federaation mestarit. Ne pidetään yleensä tammikuun viimeisenä päivänä tai helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Virallisen taloudellisen lehden Forbes julkaisemien viimeisimpien tietojen mukaan Super Bowlin arvoksi arvioitiin 420 miljoonaa dollaria, ja se istuu edelleen kaupallisesti arvokkaimmassa urheilutapahtumassa, joka on enemmän kuin olympialaisten (230 miljoonaa dollaria) ja maailmancupin (120 miljoonaa dollaria). . Lisäys on vielä suurempi. Forbes Global Club -arvosta kymmenen parhaan listan joukossa NFL: llä on 6 paikkaa ja yhden joukkueen vähimmäisarvo on 1,15 miljardia Yhdysvaltain dollaria. NFL: ssä on 32 joukkuetta, ja ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on maailman kallein urheilun liiga.

danny_x_factors_getty_ringer.0

Super Bowlilla on tapahtumapaikalle epäselvä taloudellinen hyöty, mikä heijastuu pääasiassa matkailu-, catering- ja NFL-virallisten verkkosivustojen myyntiin. Lisäksi Super Bowl on edelleen maailman kallein finaali. Tietyn vuoden Super Bowlin tapauksessa 30 sekunnin mainos saavutti hämmästyttävän 3 miljoonaa dollaria. Kauppiaat eivät kuitenkaan epäröi käyttää rahaa, teroittaa päätään ja porata, jotta he voivat esiintyä Super Bowl -lähetyksessä, vaikka he vain näyttäisivät kasvonsa. Tämä ei ole yllättävää, korkeat voitot tuottavat luonnollisesti korkeat tuotot. Super Bowl tunnetaan nimellä "Golden Bowl".

cardinals

Yhdysvalloissa Super Bowlilla on korkea luokitus. ACNielsenin arviointitutkimuksen mukaan keskimääräinen yleisöluokitus on noin 40% -60%, josta 40% on pitkäaikaisia katsojia, ja loput katsotaan milloin tahansa. Yleisö. Noin 80–90% katsojista katselee Super Bowlia milloin tahansa.

微信截图_20190920150519

Korkeimmat arvosanat ovat viidestoista Super Bowl, keskimäärin 49,1%, joka on neljänneksi suurin kaikista Nielsen-arviointitutkimuksista ja kahdestoista, seitsemästoista ja kahdeskymmenesluokka kymmenen parhaan joukossa. Yksi näyttelyistä. Korkean arvostelun johdolla monia yrityksiä houkutettiin mainostamaan Super Bowl -kilpailun aikana. Nämä ovat uusia ilmoituksia. Jotkut katsojat katselivat Super Bowlia vain katsomaan uusia mainoksia ja esityksiä puoliajalla.

h3ojrxfczquasizioktd

Lisäksi Super Bowl lähetetään suorana lähetyksenä ympäri maailmaa. Otetaan esimerkki 41. Super Bowlista. Yli 200 alueellista ja kansallista lähetystä ja lähetystä Super Bowlista.