NBA on palannut! Uusintapaikan sijainti on vahvistettu! Lakers menetti kodin edun

- Jun 15, 2020-

7d08-itvqccc2594337

On kulunut 70 päivää liigan keskeyttämisestä 12. maaliskuuta, ja nyt NBA palaa vihdoin takaisin! Useiden raporttien mukaan 21. toukokuuta Pekingin aikaa, jos onnettomuuksia ei tapahdu, Xiao Hua ilmoittaa uusintamatkan kesäkuussa.

f496-itvqccc2594383

ESPN paljasti, että liiga julkaisee 1. kesäkuuta politiikan, jonka avulla joukkue voi kutsua kotiin lähteneet pelaajat takaisin ja laajentaa koulutussisältöä sijoittaakseen lisää joukkueen henkilöstöä. Tuolloin liiga suorittaa virallisesti ensimmäisen vaiheen kauden jatkamiseksi.

85db-itvqccc2594423

NBA&# 39: n nykyinen alkuperäinen suunnitelma on kerätä pelaajat kahden viikon sisällä ja eristää heidät tietyn ajanjakson ajan. Sen jälkeen pelaajat järjestettiin 1-2 viikon henkilökohtaiseen harjoitteluun joukkueen&# 39 harjoittelupaikalla, ja sitten pidettiin virallinen 2-3 viikon harjoitusleiri, joka auttoi heitä valmistautumaan kauden uudelleenaloittamiseen.

Kaikki pelaajat eivät kuitenkaan ole Yhdysvalloissa, ja jotkut pelaajat, mukaan lukien East Cic, ovat palanneet kotimaahansa keskeytyksen aikana. Paitsi NBA, myös muilla liigailla on samanlaisia ​​tilanteita. Tästä syystä Pohjois-Amerikan suurten urheiluliittojen presidentit ovat yhdessä pyytäneet hallitusta apua ja ovat vakuuttuneita siitä, että he saavat hallitukselta apua tässä asiassa.

95f8-itvqccc2594508

Käynnistyksen jälkeen NBA toivoo edelleen jatkavansa runkosarjaa mahdollisimman paljon. Toimittaja Mike Fisher paljasti, että joukkueet ovat suorittaneet pohjimmiltaan noin 65 peliä. Liiga keskustelee pomojen kanssa runkosarjan vähentämisestä 70 peliin tällä kaudella. Torstaina paikallista aikaa unioni järjestää konferenssipuhelun keskustellakseen asiasta.201812151717119744015

Yrityksen profiili

Olemme mestarirengasvalmistaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus. Meillä on oma tuotekehitysstudio ja teollisuuden&# 39: n huipputeknologia ja koneet. Tuotteita myydään kaikkialla maailmassa, ja asiakkaat rakastavat niitä Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Olemme luoneet pitkäaikaisia ​​yhteistyösuhteita kansainvälisten rahtiyritysten kanssa nopeilla logistiikkapalveluilla ja täydellisellä myynninjälkeisellä palvelujärjestelmällä. Asiakkaille, joilla on suuria tilauksia, teemme rengaskuvia etukäteen tarpeidesi mukaan ja toimitamme sinulle näytteitä ilmaiseksi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.