Kuka on suositumpi NBA Vs NFL: ssä

- Sep 20, 2019-

Nykyään Amerikassa monet lukiolaiset ja korkeakouluopiskelijat haaveilevat tullakseen tähtiin yhdessä näistä liigaista, joten verrataan näitä kahta urapolkua.

Nba_Vs_NFL

Raha

Jos tarkastelemme taloutta, jolla on yksi yhteinen asia, molemmat liigat ansaitsevat valtavan määrän rahaa. Yhden kauden aikana NFL pelaa noin 256 ottelua, kun taas NBA pelaa noin 1230 ottelua. Voisitko sen perusteella olettaa, että NBA: n tulot ovat suurempia kuin NFL: n? No, olet väärässä. Viime kaudella NFL: n kokonaistulot olivat 14 miljardia dollaria, kun taas NBA: n liikevaihto oli "vain" 7,4 miljardia dollaria.

Jos tarkastelemme vain sponsorointituloja, marginaali on paljon pienempi, mutta silti, NFL: llä on etulyöntiasema NBA: n tukituloihin nähden 1,32 miljardia dollaria verrattuna NBA: n 1,12 miljardiin dollariin.

微信截图_20190920150519

lihakset

Toinen alue, joka merkitsee eroa NBA: n ja NFL: n välillä, on pelin asennus ja pelaajien vartalorakenne. Ei ole yllättävää, että NBA-pelaajat ovat pitempiä kuin NFL-pelaajat. Keskimääräinen korkeus on 6 jalkaa 7 verrattuna 6 jalkaan 2 tuumaa. Painon suhteen NFL-pelaajien keskiarvo on 247 lbs ja NBA: n 222 lbs.

1624_sLmPxs_Y9459EX!r800x0.jpg

Suosio

NFL on suositumpi kuin NBA, mutta NFL: llä on kuitenkin laskusuuntaus katsojissa, ja NBA kasvaa edelleen. Yksinkertaisesti sanottuna, NFL on numero yksi, mutta NBA: n pitäisi tukahduttaa se tulevaisuudessa.

esports_nfl

Eläkesuunnitelma

NFL: ssä keskimääräinen ura kestää vain kolme vuotta! Tämä on myös vähimmäisoikeus liigaan eläkejärjestelyyn pääsemiseksi. Keskimääräinen uran pituus NBA: ssa on melkein viisi vuotta tai 4 vuotta 11 kuukautta. Tämä on melkein kaksi kertaa niin pitkä kuin NFL: ssä, mikä osoittaa meille, että koripallo on turvallisempaa urheilua ja myös NBA: n turvallisempaa liigaa. NBA: lla on myös 3 vuoden vähimmäisvaatimus. Rahataloudellisesti, kaikki huomioon ottaen, NBA: ta pidetään anteliaampana eläkesuunnitelman suhteen.

maxresdefault