NHL: n fanimuistomerkki

Materiaali: Sinkkiseos Koko: 9 # 10 # 11 # 12 # 13 # MO: 1PCS Väri: Kuvapakkaus: flanellipussi, puulaatikko, OPP-laukku Maksutavat: pankkisiirto, Western Union, luottokortti jne. Toimitusaika: 4 -7 työ Saatavuus: Kyllä Soittoääni: 1 malli Hinta: 4 dollaria Hyväksy räätälöinti
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Mestaruusrengas

Kansallinen jääkiekkoliitto (NHL; Ranska: Ligue 1 National Hockey LNH) on ammattilainen jääkiekkoliitto Pohjois-Amerikassa, ja siihen kuuluu tällä hetkellä 31 joukkuetta: 24 Yhdysvalloissa ja seitsemän kanadalaista. Non-Hodgkinin lymfoomaa pidetään maailman johtavaksi ammattilaisjokiliigan [3] ja merkittävänä ammattilaisurheilun liigana Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Stanley Cup on Pohjois-Amerikan vanhin ammattilaisurheilun palkinto [4], ja se myönnetään liigaen pudotuspeleille joka vuosi kunkin kauden lopussa.

NHL-rengas

Kansallinen jääkiekkoliitto pidettiin hotellissa Windsor Montrealissa 26. marraskuuta 1917. Sen edeltäjäorganisaatio, National Hockey Association (NHA), keskeytettiin toiminnasta vuonna 1909 Renfrewissa, Ontariossa. [5] NHL korvasi heti NHA: n ja tuli yhdeksi liigat, joka kilpaili Stanley Cupista vuotuisessa liigapelissä. Sitten sarja fuusioita ja sulautumisia jätti NHL: n, jolloin siitä tuli ainoa jäljellä oleva liiga Stanley Cupille vuonna 1926.

Rengas

NHL: n perustamisen alussa oli neljä joukkuetta, jotka kaikki olivat Kanadassa. Siksi liigan nimi on "maajoukkue". Vuonna 1924 Boston Bruins liittyi, ja liiga laajeni Yhdysvaltoihin. Sittemmin Yhdysvallat ja Kanada ovat muodostuneet. Vuosina 1942 - 1967 liigassa oli vain kuusi joukkuetta, ja yleensä (ellei heidän aikalaistensa) lempinimenä oli "alkeellinen kuusi". NHL lisäsi kuusi uutta joukkuetta sen 1967 NHL-laajennukseen kaksinkertaistamaan koon. Vuoteen 1974 mennessä liiga oli kasvanut 18 joukkueeseen, ja vuonna 1979 se oli kasvanut 21 joukkueeseen. Vuodesta 1991 vuoteen 2000 NHL laajeni edelleen 30 joukkueeseen. Se lisäsi 31. joukkueeseensa vuonna 2017 ja on hyväksynyt 32. joukkueensa lisäämisen vuonna 2021.

Rengas

Allianssin päämaja on ollut New Yorkissa sen pääkonttorin muuttaneen Montrealista New Yorkiin vuonna 1989. [6] NHL: n historiassa on ollut neljä sammutusta, jotka kaikki tapahtuivat vuoden 1992 jälkeen. [7] Kansainvälinen jääkiekkoliitto (IIHF) pitää Stanley Cupia "yhtenä tärkeimmistä saatavilla olevista mestaruusurheilulajeista". [8] NHL houkuttelee monia korkeasti koulutettuja pelaajia ympäri maailmaa, ja tällä hetkellä pelaajia on noin 20 maasta. [9] Historiallisesti kanadalaiset ovat suurin osa pelaajia liigassa, ja amerikkalaisten ja eurooppalaisten pelaajien prosenttiosuus on lisääntynyt viimeisillä vuodenaikoilla.


Rengas微 信 图片 _20200317105706

Hot Tags: nhl-fani muistorengas, Kiina, valmistajat, toimittajat, myyjät, tehdas, tukku, korkealaatuinen, ostaa, halpa, muoti

Tutkimus

Saatat myös pitää